Wku

Hur att hitta ett datum på nätet

Inte så länge sedan, skydde många online dating tänker de enda typer av människor de kunde träffas online var super-blyg eller fysiskt mindre än önskvärt. Nu nästan alla har vänner som framgångsrikt har träffat normala önskvärda människor på nätet, och många känner en eller flera gifta par som träffades på nätet också. Här är de steg att ta för att säkert uppfylla kvalitetskraven människor på nätet.

Enkelt, kan du gå på någon chatt och söka vad du anger.

Steg

Hur att hitta ett datum på nätet. Bestäm vilken typ av online dating site bäst passar den typ av människor du vill träffa, liksom din budget.
Hur att hitta ett datum på nätet. Bestäm vilken typ av online dating site bäst passar den typ av människor du vill träffa, liksom din budget.
 1. 1
  Bestäm vilken typ av online dating site bäst passar den typ av människor du vill träffa, liksom din budget. Om du funderar på att möta ett brett spektrum av människor, kan du prova en stor offentlig webbplats som Match.com eller Yahoo! kontaktannonser. Om du funderar på att träffa en viss typ av person du kan prova en mer nisch-fokuserad webbplats som JDate eller AsianFriendFinder.com.
 2. 2
  Prenumerera. Tänk, det finns ett brett utbud av priser för online dating webbplatser. Dyrare webbplatser kan ta ut så mycket som 40€ per månad. De flesta webbplatser erbjuder rabatter för flera månader köpta på en gång. När du precis har börjat, bör du köpa antagligen bara en månad och se hur väl du tycker att webbplatsen. Om du gör och vill fortsätta, kan du åter teckna ett större antal månader vid en lägre månadskostnad. Många webbplatser (som EZDate 123 och gott om fisk) har också gratis prövningar.
 3. 3
  Ta (minst) en bra bild. Oavsett om du är en man eller kvinna, som har minst en smickrande, nytaget fotografi kommer att dramatiskt öka dina chanser till framgång. Profiler med bra bilder brukar få så mycket som 10 till 20 gånger så många e-postmeddelanden. Om du får ett överväldigande antal e-postmeddelanden (ofta händer för speciellt attraktiva honor), kan du alltid välja att dölja din bild senare. Om du inte har en bra ny pic, vissa webbplatser erbjuder länkar till professionella fotografer. Men oftast bara en digital kamera med några anständiga belysning kommer att göra susen.
 4. 4
  Skapa din profil. Varje webbplats frågar efter något annorlunda information och / eller uppsatser. Försök att hålla det enkelt, men om du är kvick, låt denna show. Din första raden är viktigt och oftast vad som kommer att ställa dig bortsett från andra. Det bästa råd är att bara vara dig själv, eftersom du kommer att finna att det är mycket svårt att övertyga agerar som någon annan. Även fortfarande, vill du definitivt att sätta din bästa fot framåt. Du behöver inte avslöja att du fortfarande ont från din senaste break-up eller du besöker en terapeut 5 gånger per vecka här. Det kommer att finnas tid för att senare när någon får se det roliga, lättsam, mer attraktiv sida av dig.
 5. 5
  Identifiera personer du vill träffa. Nu till det roliga, bläddra igenom profiler eller söka på nyckelord för att hitta de personer som du tror att du kanske skulle vilja träffa. Kvinnor, tycker inte att du måste vänta för män att kontakta dig. Det är helt acceptabelt att göra den första kontakten med en man, och man har ofta utmärkta resultat när du gör.
 6. 6
  Kontrollera om recensioner om dem. Innan du träffar någon på nätet, eller ens innan du kontaktar dem, bör du kontrollera om andra människor som har träffat dem har skrivit recensioner om sanningshalten i deras profil. Gör detta genom att besöka en översyn webbplats som och ange rätt dejtingsajt och profil-ID för personen i fråga. Om du datum personen själv, kan du även ange en översyn själv för att hjälpa framtida människor som kommer att möta dem.
 7. 7
  Kontakta dem. Skicka dem ett mail eller om du föredrar, IM dem. Var naturlig, vara konversera, nämna en detalj från deras profil så att de vet att du verkligen läsa den, och göra ett litet skämt. Humor är bra för att bryta isen och börjar samtalet.
 8. 8
  Prata med telefonen. När du har handlas tillräckligt postmeddelande känna sig bekväm, är nästa steg oftast att prata med telefonen. Detta ger dig en chans att lära känna den andra personen lite bättre och få en känsla för om du kommer att ha kemi personligen. Känn dig inte tvungen att träffa någon i verkligheten bara för att du har pratat med dem via telefon. Om du känner dig obekväm eller inte attraheras, kan du berätta för dem, "Det har varit bra att prata med dig. Jag är upptagen resten av denna vecka. Kan vi inte prata igen nästa vecka." Detta gör att du kan ofarligt avsluta samtalet utan ett avslag, och om du hittar du ångrar dig kan du alltid ringa dem eller acceptera deras samtal nästa vecka.

Tips

 • Tänk, inte alla på online dating webbplatser alltid talar sanning. Vissa människor använder gamla, out-of-date bilder, försummar att lämna viktig information som det faktum att de är gifta, eller tänja på sanningen om fysiska attribut som deras längd, vikt eller mängd hår. Alltid upprätthålla en hälsosam nivå av skepsis som någon du möter kanske inte berättar hela sanningen.
 • Dejtar inte på husdjur webbplatser som Neopets eller Webkinz, eller varhelst barnen går.
 • Vissa bilder är dock direkt från offentliga siffror webbplatser, men kräva bevis på personens äkthet.
 • Var ärlig! Varför berättar någon en osanning som snart kommer att upptäckas när du möter. Även om det inte är en uppenbar lögn, om du inte får ihop det så småningom kommer att komma ut. Ha kul med vem du är. Någonsin hört talas om människor som avvisas för att vara ärlig eller roligt om sig själva? Säga exakt vem du är och vad du vill. Bättre ett svar från någon perfekt än 10 nästan-fullföljer.
 • Var noga med att använda din magkänsla när du bestämmer om du är redo att möta den personen.
 • Var noga med att tala om för en kompis vart du ska och har dem ringa dig på din mobiltelefon någon gång under dagen för att se hur du gör.
 • Du bör sammanträda under dagen och på en offentlig plats. Har en egen transport. Ett kafé är ett bra ställe att träffa. Om du inte drabbats av det du kan ursäkta dig efter en kopp kaffe. Om du har roligt du kan alltid beställa en annan cup eller gå vidare till en restaurang.
 • Överväg att använda online sociala nätverk för att hitta datum. Detta är en sida där du möter att gå ut och dansa specifikt.
 • Aldrig vara pressad att göra något du inte vill göra.

Varningar

 • Det är viktigt att vara säker när man möter människor på nätet. Medan den stora majoriteten av människor på nätet är normala, friska människor som vill hitta en partner, det finns vissa mindre salta typer där ute du vill hålla sig borta från. Kräver alltid foton innan du träffar på nätet, alltid kontrollera recensioner om personen på en översyn webbplats som Sant dater, alltid träffas på en offentlig plats för de första ett eller flera möten, och aldrig någonsin ge ut personlig information som ditt efternamn, åtgärda, eller arbeta adress tills du känner dig helt bekväm med personen.
 • Var noga med att inte bli alltför känslomässigt bunden till någon som du aldrig har träffat, och kanske aldrig möts. Bara för att det är på nätet, betyder inte att smärtan är annorlunda när det är över.
 • Vänta inte för länge innan mötet personligen. Du vill spara några av de frågor, kommentarer och hemligheter för de första live-datum. Tro mig, det finns inget värre än att träffa någon för första gången och har inget att prata om i de besvärliga stunder med din nya datum.