Wku

Hur att besegra ett Twitter addiction

I den underhållande värld av sociala nätverk, det måste vara online hela tiden, eller att kolla uppdateringar ofta kan smyga sig på dig omedvetet. Ett beroende är en term som används när en person är "tvångsmässigt eller fysiologiskt beroende" på något. I fallet med ett beroende av Twitter, kan det betyda att du inte känner att de kan gå en dag utan att skriva tweets och följa andras tweets, och du känner dig berövad, olycklig, och kanske till och med ut ur loopen om vad som händer när du är borta från Twitter.

Om du hittar Twitter har börjat fylla upp alltför många timmar av din dag och du vill stå tillbaka och sätta detta sociala nätverk verktyg på sin plats igen, här är några förslag för att reda ut din Twitter missbruk.

Steg

Hur att besegra ett Twitter addiction. Äga upp till din Twitter missbruk.
Hur att besegra ett Twitter addiction. Äga upp till din Twitter missbruk.
 1. 1
  Bestäm om du uppfyller kraven för en Twitter addiction. Om du har en eller flera av följande vanliga varningssignaler om att vara beroende av Twitter, är du i behov av en Twitter verkligheten:
  • Tweeting är mer än roligt. Det kan liknas vid att andas. Utan tweeting, känner du inte att du är... någonting.
  • De tweets måste gå vidare, oavsett vad. Även när du inte känner för att tweeting, har dina händer och fingrar inte fått meddelandet och har gått vidare och twittrade för dig. Otänkbart säger du? Missbruk innebär åtgärder som du inte vill göra, eller ens handlingar du inte inser att du gör. Det har nått sin höjdpunkt när du inte vill inse att du har insett att du inte visste att du var tweeting.
  • Obetydlighet tar på monumentala proportioner. De vardagliga frågor. Publiken på din tweet-stream förtjänar att veta att du... gick upp i morse.
  • Människor utan Twitter-konton är Luddites. Period. De har tagits bort från din adressbok. Du skulle ta bort dem från att följa ditt Twitter-konto om de bara hade en.
  • Ge Twitter uppdateringar som du hoppar från krascha planet, ge en nästan drunknade pal, eller bevittna en skräck smash anses helt normalt. Så når för Twitter-konto innan epi-penna.
  • Twitter är din dag. Resten av det som kunde ha varit din dag arrangeras runt det, jobbet är slitsad i, är barnen ges glaserade nickar, och middagen är ut ur butiken frysen för femtonde månaden i rad.
  • Det är viktigt att hitta någon annan att publicera uppdateringar för dig när du är arbetsoförmögen på grund av denna olägenhet arbetsresa eller störning av ett liv-förbättrad drift. Att ge din ersättare med en total schema, har du sagt dem vad de ska säga, och kraftfullt rammade det hem som de gör bäst i att behålla din vanliga tweeting tonen... annars.
  • Den KuggningvalT dominerar. Efter att ha insett att du inte kan skicka en tweet informera alla om att Twitter är nere, du förbannelse, luft-punch, och slipa dina tänder. Du uppdaterar skärmen igen och igen och igen tills Twitter konversationer avkastning. Bara för att berätta för alla hur nere du var när Twitter var nere.
  • Ditt arbete är hopar sig. Du har en hel del oavslutade projekt och du fortfarande känner sig tvingade att tweet.
  • Du kan bara inte verkar kunna gå en dag utan tweeting. Det gör dig orolig och du mår bättre när du loggar in på Twitter.
  • Ni har fått höra av dina föräldrar, arbetskamrater och arbetsledare för att stoppa tweeting, och du hittar dig själv oförmögen att stoppa.
  • Dina verkliga relationer försämras på grund av all den tid du spenderar på Twitter.
 2. 2
  Äga upp till din Twitter missbruk. Ja, det är ett som halva slaget är att erkänna problemet men inte erkänna det betyder att du inte kommer att ändra den beroendeframkallande beteende. Och innan du rusar till tweet som du har en Twitter missbruk, med alla medel erkänna det för dig själv, men kom ihåg att det finns ingen anledning att berätta för världen.
  • Om du gör tweet om din Twitter böjelse oro, är det troligt att du får en hel del ha, ha, LOL tweets tillbaka med kommentarer som "me too, och" åh jag vet, inte är det bara synd ". Allt vilket minimerar betydelsen av din insikt, vilket lätt kan leda till att du tona ned betydelsen av att erkänna ditt problem.
  • Var medveten om att vissa människor kommer att vilja sabotera varje försök du gör för att dra sig ur eller minimera Twitter användning. Detta händer oftast när de potentiella sabotörer känner sin egen användning är utom kontroll, men de kan inte ändra det. De vill inte något bevis från någon annan att det är möjligt att hantera Twitter som något mindre än en livlina.
  • Om du måste säga något om att tona ner din Twitter bruk, couch det i mycket mer allmänna ordalag, såsom:
   • "Fick en till slut. Du kommer inte att se mycket av mig här för lite."
   • "Att föda barn imorgon. Eftersom jag är nej, du kommer inte se mig runt tills jag vet hur man förälder."
   • "Enorma, v. stora hemligheten arbetsuppgift kom bara upp. Kommer att vara onåbar under några månader."
   • "Tweeting mindre 'coz jag upptäckt maraton kör. Av att träna! "
 3. 3
  Planera din Twitter tid. Om du inåt stönande om hur någon människa någonsin kan "planera" användningen av vad som egentligen är en spontan medium, du har rätt. Twitter fungerar på grund av sin spontanitet. Och det är också dess svaghet eftersom du inte känner för att det finns några begränsningar i tid, dag eller natt, att när en bra (eller inte) tweet kan släppas loss. Planen att du måste anta handlar om, inte vad, du tweet, så slappna av (även om, försök ditt bästa för att minimera fånig och ramp upp kvalificera). Försök med följande:
  • Tillåt dig själv en viss tid varje dag, reserverad för Twitter. Några förslag är: 15 minuter var 3 timmar, eller ett enda block av en timme en dag när allt annat är tas hand om.
  • Ställ exakta tweeting gånger. Detta skiljer sig från det tidigare förslaget i att du kan ställa in en tid varje dag, säger 12:30 för att skicka en tweet budskap. Fäst till exakta tilldelade tider.
  • Kolla när dina tweets ha störst inverkan. Använda endast slagkraftiga tider kan minska din dagliga användning. Välj din tid att sammanfalla endast med tiden störst effekt, vilket kommer att variera beroende på var du bor och dina intressen. Uppskatta tiden för mest effekt är särskilt viktigt om du marknadsför din blogg, dina romaner, eller din inre skönhet.
 4. 4
  Ställ åt sidan "rena Twitter tid". Detta innebär att undvika användning av Twitter som något du kan göra medan multitasking, såsom att titta på TV, läsa din examen anteckningar, eller skriva artiklar om att sluta Twitter. Används detta sätt tjänar Twitter som en distraktion, en ursäkt för att inte fullt ut koncentrera sig på vad du gör. Problemet med visning något som multitask aktivitet är att man tenderar att tona ner hur mycket tid det avfall och hur mycket det distraherar dig från att få något gjort fullständigt och med tillfredsställelse, istället känns det bit för bit och aldrig riktigt "klar". Att avsätta tid bara för Twitter kan vara till hjälp att övervinna använder det som en del av multitasking oreda.
 5. 5
  Brand din twitter rollerna. Alla dessa appar och planerar webbplatser som gör Twitter sådan bris för dig - bli av med dem. Vare sig det är Tweetie, TwitterBerry,, TwitterFon, PocketTweets eller ceTwit, dessa mobila Twitter-plattformar kan du tweet nästan var som helst och överallt. Ta bort dessa program från telefonen kommer att kraftigt skära ner på den tid du är inloggad på Twitter varje dag. Prova det innan du rullar på golvet i misstro, du kan, och kommer, som en följd.
 6. 6
  Vänd Twitter till en hobby och inte en vana. Till exempel, gör att gå på Twitter något du unna dig på helgerna bara. Du ska se fram emot på helgerna, när man blir mer alert och kunna hantverk mer intressanta tweets och kanske ansluta djupare med ett par snarare än att försöka hänga med alltför många.
  • Att göra detta skulle kunna bidra till att öka ditt arbete om du är i den typ av jobb där de tillåter Twitter användning (om arbetet är så tråkigt att du hellre tweet, dags för ett nytt jobb kanske?). Å andra sidan, om Twitter är en del av ditt arbete, skapa en plan för att använda den mest effektivt, speciellt om du arbetar på distans.
 7. 7
  Spendera tid borta från TMI (för-mycket-information). Den ständigt bombardemang av meddelanden kan framkalla en känsla av konstant hyper-medvetenhet som håller dig på kanten, i behov av att reagera och oroande över saker du inte kan, på det hela, förändringen. Är det ett trevligt sätt att känna sig hela tiden? Ge dig själv uppgifter fritid, eller ner, eller var din favorit lugn plats är. Utan din telefon.
 8. 8
  Inse att du inte är ensam om att lida från Twitter addiction. Ända märkte de konton som bara försvinna? Inte de "misstänkt aktivitet" ettor men rå mat killen som var en fanatiker om att skicka dig rå mat tips varje dag, eller poeten vars Twitter haiku förbluffad dig i sin excentricitet? De verkade så trevlig, alltid runt som Twitter möbler! Många av de konton som försvinner eller varva ner är människor som har det ögonblick av insikt om att alltför mycket tid på Twitter är tiden inte spenderas på andra sysselsättningar. Den rå mat kille vill göra hans recept istället för tweeting dem, de haiku poeten vill tillbringa mer tid i en lugn, trädbevuxen wi-fi frizon för att reflektera och återställa hennes kreativitet. Var snäll mot dig själv att inse att andra har varit här redan, den evolutionära karaktären av sociala nätverk innebär att många människor fortsätter att hålla revidera hur man balanserar Twitter i sina redan upptagna liv. Håll ditt perspektiv om Twitters plats i ditt liv så färsk som uppdateringarna.
  • Vad har du gett dig på Twitter? Var det en fånig strävan som att titta för mycket på TV, eller något som betydde något, som att skriva, motion, reflekterande, eller umgås med människor i köttet? Svaret på denna fråga kan hjälpa dig att hitta den nödvändiga motivationen för att göra tid och energi justeringar input.
 9. 9
  Avsluta Twitter. Medan radikala, om du har provat allt annat och Twitter fortfarande komma före mejade gräsmattan, den avkalkning av dusch, och strykning av arbetskläder, då du kanske måste stänga av den permanent. När allt kommer Twitter landa faktiskt människor på Mars? Nej, men du kan satsa det ska twittrade oändligt med människor vars anspråk på rymdfärder expertis dras från en massa länkar. Om du inte vet hur man ska lämna, här är hur:
  • Logga in på Twitter
  • Klicka på "Inställningar"
  • Klicka på "Inaktivera Mitt konto" längst ned på sidan
  • Ange ditt lösenord när det efterfrågas. (Utan rätt lösenord, kommer du inte att kunna inaktivera ett konto.)
  • Kontrollera att du verkligen vill göra det. Om du har kommit så här långt, då du inte. Ha ditt liv tillbaka. Och dessa ludditer har en bra vin och ost gör på hörnet av femte och tredje...

Tips

 • Ha alltid i åtanke att ni gör detta frivilligt, och för ditt eget bästa. Om du inte gör det, kan du inte bli av med ditt missbruk en gång för alla.
 • Detta är budskapet Twitter skickar dig när du har missat ett tag: "Så mycket händer på Twitter varje dag, oavsett om det är nyheter, en del på din favorit butik, en lokal trafikstockning eller en rolig pick-me-up från en vän. Twitter håller dig informerad med vad som betyder mest för dig i dag och hjälper dig att upptäcka vad som kanske betyder något för dig mest i morgon. "Detta berättar meddelande antyder att du inte är kapabel att arbeta ut vad som är viktigt för dig utan att ständigt ställts in Tänk på att syftet med en webbplats är att hålla dig där, platsen inte bryr sig om huruvida det är bra för din personliga balans i livet. Var decider av dina egna behov.
 • Om du har tonåringar, följa de regler du har ålagts dem om sociala nätverk timmar. Du behöver regler för att vägleda sina friska och hela mognad till vuxen ålder, eller hur? Kom bara ihåg de bevakar ditt exempel...
 • Tänk på att installera ett program webb skydd och neka åtkomst till Twitter. Även om du vet lösenordet, kommer det att leda till att du stanna upp och tänka.

Varningar

 • Det är inte en bra idé att söka råd om Twitter missbruk från andra Twitter-användare. De kommer bara att övertyga dig att det är en bra sak. Istället söker sig de som inte använder Twitter eller andra liknande sociala nätverkssajter, särskilt de som har använt det tidigare och har slutat med framgång.
 • Om du tycker att det är svårt att sluta tweeting, kan det vara bäst att sluta för gott.

Saker du behöver

 • Restaurerad hobbies, aktiviteter
 • Planering ark
 • Timers för att påminna dig när du ska sluta