Wku

Att bläddra 4chan

4chan kan vara en mycket skrämmande, motbjudande och skrämmande plats för vad de flesta erfarna webbläsare kallar en "newfag". Den här artikeln kan hjälpa dig att lära dig att passa in på webbplatsen utan att dubbade en idiot.

Steg

Att bläddra 4chan. Ta reda på om du är kvalificerad för att surfa på webbplatsen.
Att bläddra 4chan. Ta reda på om du är kvalificerad för att surfa på webbplatsen.
 1. 1
  Ta reda på om du är kvalificerad för att surfa på webbplatsen. Om du är under 18, lätt kränkt av våld, sexuellt innehåll (som i hardcore pornografi), rasism, eller något liknande, eller om du är extremt ointelligent (såvida du surfar / b /) du inte är kvalificerad att vara en del av de flesta av 4chan främsta styrelser.
 2. 2
  Läs reglerna. Vad brukar blir "newfags" förbjudna är en brist på förståelse för vad 4chan s riktlinjer. Förbud mot 4chan (för nya medlemmar synnerhet) är vanligtvis mycket förvirrande och svårt att överklaga. Se till att hålla i minnet att lyda regler inte alltid hjälpa dig att kringgå förbud-vissa fraser, bilder och tripcodes kan också få dig förbjudas i upp till evigt. Tänk på att det också finns två uppsättningar av regler-reglerna för 4chan och reglerna för / b / (vilket även gäller för de flesta av de "Misc." Brädor).
 3. 3
  Ta reda på vilken bräda du vill bläddra. Den mest populära ombord på hela webbplatsen är "Random", eller / b /, eftersom det är ökända för lek många memes vanliga internet (rick rullar, över 9000, etc.), men om du inte är ute efter humor, porr, och "cancer", det finns gott om andra skivor du kan bläddra.
 4. 4
  Lurk. Inte automatiskt startar lekande trådar eller du kommer att dubbas ett retard. Åtminstone, lurar och läsa över hela linjen du valt för två veckor eller så tills du har en introduktion till kulturen och känslan av webbplatsen och styrelse. Se till att du känner till grunderna-how för att posta, hur man följer trådar, hur man citerar inlägg, hur man upptäcker troll, etc, innan du faktiskt börja skriva.
 5. 5
  Lär lingo-även om många styrelser har olika jargong och slang, för en newfag, kan ord som "FAP" och "moot" verka förvirrande. Om du någonsin stött på ett ord, meme, eller tråd du är obekant med, träffa antingen Seriewikin (en mycket användbar webbplats för newfags) eller UrbanDictionary så du kan helt förstå det.
 6. 6
  Undvik "cancer." Speciellt på brädor som / b /, det brukar vara en massiv flod av "cancer" trådar, eller kliché, irriterande trådar som skapats av newfags eller "Underage B & 's" försöka passa i. Dessa ämnen inkluderar, men är inte begränsade till "Newfags kan inte Triforce "trådar," Europe vs Europe "trådar, trådar copypasta (kallas så eftersom användaren kopior (kopiera) och pastor (pasta) texten) och" Du ______ Du förlorar "gängor.
 7. 7
  Börja skriva! Vid det här laget, om du inte har hoppat över alla de andra stegen bara så att du kan läsa den här, bör du vara beredd att skriva utan att göra bort dig. Lycka till, och kom ihåg att alltid följa reglerna.

Tips

 • Vandra iväg från sida 0! Bara för att en tråd inte innertaket styrelsen, betyder det inte att det suger.
 • Lär dig allt jargong och slang. (T.ex. OP för Originalposter)
 • Om du väljer att prata med någon från / b /, försök att se till att din personliga och privata information är dold från denna person. Öppna upp en separat e-postadress, till exempel.
 • Typ ordentligt. Om du är mer av en "text Typer" (dvs. "OMG u GUI chek ut dis likn lololol") du hör inte på 4chan som helst.
 • Tänk på att publicera vissa fraser eller mynta vissa tripcodes kan få dig permenantly förbjudas.
 • Aldrig helt tro något någon säger-speciellt på brädor som / b /. Om det verkar för bra för att vara sant (dvs. hemliga raid board), det är fejk.
 • Följ inte skissartade letar länkar, även om det finns inlägg som hävdar hur "stor denna porr är". Om du ser en länk som inte för en webbplats som du är bekant med, gå inte dit.
 • Var inte rädd för att svara på folk som tilltalar dig i ränta / om mig trådar. Du kan faktiskt ha mycket intressanta samtal med många av dessa människor.

Varningar

 • Vad som har sett kan inte vara osedda... Medan bilderna 404 efter en kort tid, kommer de att stanna i ditt huvud för evigt, ingen återvändo efter det.
 • Fall inte för trick som "öppna den här bilden spara som 4chan.jse" eller "följ denna länk hawt vid". Dessa är alla virus som allvarligt kommer att skruva upp datorn eller få dig förbjudas efter datorn spammar meddelandet också.
 • Oavsett vem som helst säger, inte ta bort system32. Bara inte.